Gastenboek

10 reacties

 1. Chaja Verschuure

  Tot de 29 ste in Amsterdam. Ik verheug me erop jullie weer te zien.

 2. Avi Falkenstein

  He allen daar… tegek jullie weer allen tesamen te zien…
  Zou erg graag een avondje lekker d’r bij staan en mij zelf talenteren tussen alle joodse sterren.
  Heelaas ben ik te ver en kan ik jullie allen maar vanuit Israel veel pret met elkander wensen en zo door gaan!!!!
  Echt hartstikke leuk!
  By the Way//…..tussen alles in….op mijn jonge lui passe ze doen het heerlijk!

  liefs en groeten aan allen! Avi Falkenstein

 3. Beste Mensen, wat ’n geweldig idee dat jullie koor “Kol Chadash” met ons koor de “Schola”, op Zondag 25 April 2010 in de Dominicus kerk te Nijmegen ’n koorzang-samenzang willen houden. Aanvangtijd luidt: 15.00 uur. Dat wij na afloop nog een glas wijn krijgen, dat is helemaal te gek.

 4. lieve mensen, het was een fantastische middag in Beth Shalom, mijn moeder die daar al 8 jaar woont, en eigenlijk niet zoveel naar deze gelegenheden gaat, was heel erg blij en vrolijk die middag, bovendien waren er veel mensen die ons aanhielden en het zelfde gevoel hadden als mijn moeder, dus vele oude lieve mensen hebben genoten van jullie optreden dank daarvoor ook namens mijn moeder Tante Leentje.

 5. Jacob & Wilma Walg

  We hebben genoten!

  Alle respect voor de organisatie van het
  Jubileumconcert!

  Het concert in de monumentale gerenoveerde Cenakelkerk,
  verdient alle lof! Het keurig verzorgde programmaboekje,
  het amusante en warme welkom, het afscheid met chocolaatje en bovenal de muzikale
  uitvoeringen waren van hoog niveau! Echt knap wat jullie hebben gerealiseerd!

 6. Jacob & Wilma Walg

  Geweldig genoten

 7. Beste leden van Kol Chadash,
  Allereerst nogmaals gefeliciteerd met jullie vijfjarig bestaan.
  Natuurlijk waren Ellen en ik op de hoogte van jullie in het verleden geleverde prestatie’s. Deze zijn denk ik echter zondagavond overtroffen.
  Wij hebben in de eerste plaats genoten van jullie zang maar ook van het schittende programma met veel afwisseling waarbij ik het optreden van Hans Bloemendal graag wil rmelden.
  Een avond in de Cenakelkerk, die wij niet snel zullen vergeten. Hartelijk dank!
  Pim en Ellen van Os.

 8. Ruediger Roettger

  Hallo Kol-Chadash Chor.Iich war am 22. Januar 2012 bei Eurem Konzert in der Heilig Landstichting. Das war ja wunderbar. So viel schöne Musik, so schöne gute Chöre und ein wunderbares Ambiente!! Da kann man stundenlang sitzen und die Musik hören. Es ist schön, die jüdische Musik zu hören und die Begeisterung der Sänger und Sängerinnen zu spüren. Weiter so!! Liebe Grüße Rudi

 9. Joke en Paul Maessen

  Hartelijk dank voor jullie enthousiasme waarmee ’t concert van afgelopen zondag gebracht werd.We hebben genoten van jullie muzikaal samenzijn en wensen jullie voor de komende jaren nog heel veel zangplezier toe.Tot een volgende keer.
  Groeten van Paul en Joke Maessen.

 10. Martien en Rieki

  Wat een prachtig concert zondagavond 22 januari in de Cenakelkerk. We hebben genoten van begin tot einde. Jullie koor krijgt hoe langer hoe meer zelfvertrouwen en daarom klinkt het ook prima. De Klezmerband maakte heerlijke muziek. Het koor uit Weurt met voor ons bekende nummers en dat prachtig gezongen. Het koor uit Wyler was een openbaring, kippenvel !!! En niet te vergeten de heer Hans Bloemendal. Het is en blijft ontroerend.
  En wat een prachtige locatie is het!
  Ook de vriendin die met ons meegereden is en familie uit Deurne die speciaal een kamer gereserveerd hadden voor de overnachting waren en zijn vol lof en hebben genoten.
  Een oprecht dankjewel aan allen die gezorgd hebben dat de aanwezigen een prachtige avond hebben beleefd die ze niet snel zullen vergeten.
  Jullie wachten toch niet nog 5 jaar voor een volgend concert? Een 6-jarig bestaan vinden wij ook de moeite waard om te vieren!!! En dan misschien ter overweging om het in de middag te plannen.

Reageren is niet mogelijk