Optreden op de Kaay, 20 september 2015

Optreden op de Kaay, 20 september 2015

Een twee daagse Vredes evenement op 19 en 20 september i.s.m. Cultureel terras de Kaay. De opbrengst en donaties gaan o.a. naar vluchtelingen organisatie Stichting gast in Nijmegen. Dit evenement is gratis voor iedereen en is mogelijk  gemaakt dankzij de vele artiesten en vrijwilligers die belangeloos meededen. Kol Chadash was gevraagd om op 20 september te komen zingen. Vanwege de zondag mocht de geluidsinstallatie niet worden gebruikt. Wij besloten om het aanbod toch maar aan te nemen want het thema “vrede verbindt “sprak ons erg aan. Wij stonden op een podium onder de waalbrug, veel wind, geen geluidsversterker en een piano vol met zand waarvan misschien een vijfde van de toetsen bleven hangen. Henk noemde het brandhout. Hetty  had en kleine microfoon  en kon daardoor nog  liederen aankondigen. Het was er erg gezellig en met veel enthousiasme hebben we gezongen voor een publiek uit allerlei culturen. Na afloop hebben we nog gedronken en gepraat met de bezoekers. Iedereen ging met een blij gevoel naar huis, zo leuk was het. Volgend jaar treden wij beslist weer op , hopelijk met een betere piano en geluidsinstallatie. Angelique en het was een geslaagde dag

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *